Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Senetensbehandling


Hvad er problemet?


Det du oplever, som hovedpine, ondt i ryggen eller muskel- og ledsmerter, kan skyldes betændelse eller væske ansamlinger i muskler og led.

Din krop er skabt til, at du kan bevæge dig med velvære og uden smerter. Men du kan komme til at bruge kroppen på en måde, hvor nogle bevægeler bliver anstrengte og smertefulde - både på dit

arbejde og i den fritid.


Du har måske et arbejde med tunge løft, ensformige bevægelser eller en lang dag ved computeren. I fritiden san synderen typisk være golf, håndbold, fodbold eller fx. havearbejde.


Nogle gange sidder smerten et andet sted, end der hvor problemet faktisk er. Men uanset hvor det gør ondt, og uanset hvad årsagen er, kan den rette behandling hjælpe dig på vej mod et liv uden smerter.

www.danskesenetensbehandlere.dk

Massage til børn

Jeg tilbyder spædbarnsmassage.

Også helt små børn kan få spændte ryg og nakkemuskler.

Det kan skyldes de klem barnet fik ved fødslen.

Hvis dit barn kun vil amme ved dit ene bryst, kun kan sove på den ene side, er urolig og græder meget, kan det give ro med skånsom massage.

Hvad er løsningen?


Afspænding af dine muskler, så de er smidige. Når musklerne er smidige, er der en ændret trækkraft på vores led, som har afgørende betydning for følelsen af velvære i kroppen.

Jeg tilbyder en skånsom massage, hvor jeg behandler musklernes sener. Sene-tens-behandlingen er et samarbejde, hvor jeg arbejder med senerne, samtidig med at du laver lette bevægelser, der på skift spænder og afslapper musklerne.


Ved akut opstået skade, kan den enkelt senetensbehandling være nok. Men har du i længere tid døjet med ondt i hoved, ryg, muskler eller led, skal der typisk et længere behandlingsforløb til.


Efter 1-2 indledende behandlinger lægger vi sammen en plan for dit behandlingsforløb.

Ingen skal finde sig i muskel- og ledsmerter, hovedpine og ondt i ryggen!


0